ג'חנונלטה

ההמצאה התיימנית  של הג'חנונייה באר שבע.

חג הפסח נגמר וכמו בכל שנה החלו חגיגות המימונה.

צוות הג'חנונייה הגיע לרעיון המושלם מלאווח מתוק

והינה המתכון והתוצאה לפנכם בתמונה

הוראות הכנה ומרכיבים:

מלאווח

חצי בננה

2-4 תותים

דבש

אגוזים/שקדים

וסילאן (רוטב חרובים) או סירופ שוקלוד לפי הטעם

מטגנים את המלאווח במחבת עם מעט חמאה, לאחר הטיגון וכשהמלאווח עוד חם

למרוח כמות נדיבה של דבש טהור, לפזר אתה אגוזים והשקדים ולקשט בתותים ובננות חתוכים לפרוסות

בכמות שתכסה את כל המלאווח.

לעיטור ניתן לפזר סילאן אם רוצים שהטעם הסופי לא יהיה מתוק מידיי, ולאוהבי המתוק ניתן לפזר סירופ שוקולד.

לשיפור המתכון ניתן למרוח במקום דבש בהתחלה ממרח נוטלה, כמובן לא לשכוח שזה מוסיף לרמת המתיקות.

במסעדת הג'חנונייה באר שבע יש מתכונים נוספים טעימים ולתושבי העיר הם מבצעים משלוחים

שווה לנסות אני כבר התמכרתי.. כתובת האתר: http://jahnuniya.co.il/

 

בתאבון לכולם!

אודות קורין רסלין