פילה סלמון בתנור

מצרכים:

פילה סלמון טרי/קפוא

5 שיני שום

חצי לימון טרי

רוזמרין טרי

שמת זית

מלח

פלפל ארבע עונות/שחור

אופן ההכנה:

מניחים את פילה הסלומון על תבנית  כשצד העור למטה.

מורחים בנדיבות שמן זית , שום קצוץ , מפזרים מלח לפי הטעם, פלפל שחור או 4 עונות לפי רמת החריפות הרצויה, סוחטים מעט מיץ לימון טרי מעל הכל מפזרים עלי רוזמרין טרי ולתנור על חום בינוני עד שיהיה מוכן.

* אני לא נוהגת לכתוב רמת חום כי כל תנור שונה ומשך זמן האפייה משתנה לפי העצמה של התנור.

אודות קורין רסלין