גיבץ בולגרי Gyuvetch (ירקות מבושלים)

מתכון לגבץ בולגרי:

בצל שלם גדול

תפוח עץ ללא קליפה מגורד

3 כפות שמן זית

2 עגבניות, פלפל אדום וחציל חתוכים לקוביות.

2 גזרים מגורדים.

קישוא מגורד

חצי כוס שעועית ירוקה

שליש כוס פטרוזיליה חתוכה.

מלח ופלפל לפי הטעם

כפית סוכר וכפית פפריקה מתוקה

ניתן להוסיף כרישה קצוצה חצי כוס אורז או חזה עוף שטוגן או בשר שריר לגולש מספר 8 שעבר טיגון קל במחבת לא חובה.

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר את כל הירקות ביחד מכסים במים את הירקות, ומבשלים כשעה או עד שכל הירקות מבושלים היטב.

במידה ורוצים את המתכון בשרי לטגן את חזה העוף או בשר הגולש במחבת למשך 10 דקות לפני תחילת התהליך ולהוסיף לירקות.

בתאבון!

אודות קורין רסלין