מתכון לסלט קינואה

המתכון הזה מאוד דומה לסלט טבולה אך שונה מעט

הסלט מאוד עשיר וצבעוני מוסיף מאוד לקישוט בעריכת שולחן.

מרכיבים:

כוס גדולה של קינואה

3 כפות שמן זית

חצי גזר מגורד

גמבות בצבעים שונים

5 זיתים שחורים חתוכים רצועות

מיץ לימון מלימון טרי שלם

3 עגבניות שרי פרוסות לרבעים

3 שיני שום קצוץ דק

2 כפות טחינה ביתית מוכנה

חצי בצל סגול

רבע כוס כוסברה קצוצה וכמה גבעולי שמיר קצוץ

מלח ומעט פלפל שחור

הוראות ההכנה:

שוטפים את הקינואה ומבשלים בכמות מים שתכסה אותה עם מעט שמן זית ומלח.

בישול הקינואה דומה בדיוק לבישול אורז.

לאחר סינון הקינואה לערבב את כל הירקות הצבעוניים המלח השמן וכל עשבי התיבול והסלט מוכן

ניתן להגיש אותו מיד לאחר הבישול חם או כסלט קר לאחר שעבר קירור.  בתיאבון!

 

אודות קורין רסלין