חצאי חצילים ממולאים בגבינה

מרכיבים: (4 מנות)

2 חצילים חתוכים לחצי

שמן זית

3 שיני שום

4 זיתים שחורים חתוכים

2 עגבניות קלופות חתוכות לריבועים

100 גרם מוצרלה חתוכה לקוביות

100 גרם גבינה צהובה

50 גרם פרמזן

2 גבעולי בזיליקום או ממרח פסטו 2 כפות

2 גבעולי שמיר

מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

חורצים את החציל לרוחב ולאורך מטגנים את החציל שהצד הפרוס בשמן.

לאחר טיגון של 10 דקות  במחבת מכוסה להוציא את החציל ולגרד אותו טיפה מהקצוות שהחציל ותוך כדי לשמור על צורת החציל.

לערבב את שאר החומרים בנפרד ולפזר בצורה יפה בחריצי החציל ומעליו.

לחובבי הגבינות ניתן פזר שכבה נוספת של גבינה ומעט שמן זית על כל חצי חציל.

להכניס לתנור בחום של 170 מעלות למשך 25 דקות ולהגיש קר, בתאבון.

אודות קורין רסלין