מתכון לפנקייק

מרכיבים:

אחת וחצי כוסות קמח

שליש כוס סוכר

2 כפיות אבקת אפיה

2 ביצים

כוס חלב (אם התערובת סמיכה מידי ניתן להוסיף עוד חלב לפי הצורך)

80 גרם חמאה מומסת

כפית תמצית וניל

ניתן להוסיף פירות חתוכים לבלילה אבל לא חובה. (תפוח עץ, אגס, בננה, תותים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות.

אופן ההכנה:

לערבב את כל הנוזלים ביחד ולהוסיף בהדרגתיות את המוצקים עד לקבלת תערובת אחידה.

במידה והוספתם פירות זה הזמן לשפוך גם אותם.

לטגן במחבת עם מרגרינה שמן או חמאה עד להשחמת כל צד

  • את הפנקייק מומלץ לאכול עם דבש, סירופ מייפל, סירופ שוקולד קוקוס וכ"ו.
  • לקבלת פנקייק שוקולד ניתן להוסיף לבלילה 3-2 כפות שוקולית, או חצי חבילה של שוקולד מומס.
  • לפנקייק דבש צריך להחליף את הסוכר באותה כמות של דבש.

 

אודות קורין רסלין