השקשוקה של קורין

מתכון לשקשוקה הכי טעימה שיש פשוטה להכנה והכי חשוב מהירה!

מרכיבים: (2 מנות)

בצל בינוני

3 שיני שום

2 עגבניות בינוניות חתוכות קוביות

קופסא קטנה של רסק עגבניות  או כף וחצי.

מלח פלפל שחור ופפריקה וכמון לפי הטעם

בזיליקום או אורגנו אפשר טרי או יבש.

2-4 ביצים

שמן זית

הוראות ההכנה:

מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים מעט.

מוסיפים את השום והעגבניות ומערבבים את כל הרוטב, מדללים את הרוטב בכוס של מים.

לאחר שהרוטב רתח מוסיפים את התבלינים מנמיכים את הלהבה, ומבשלים למשך 5 דקות.

עם התאדו הנוזלים ניתן להוסיף מעט מים ובשלב זה כבר ניתן לשבור את הביצים למחבת  ולהמשיך לבשל עד שהביצה מתקשה.

  • לחובבי האוכל הפיקנטי ניתן להוסיף פלפל ירוק זה משפר מאוד את הטעם

מומלץ לאכול מיד לאחר הבישול שזה חם עם לחם לחמנייה או כל בצק טעים שתבחרו, בתאבון!

 

אודות קורין רסלין