פשטידת ברוקולי

מרכיבים: (מתכון לשבועות)

1 ק"ג ברוקולי טרי או קפוא מופרד לפרחים קטנים

2 בצלים גדולים חתוכים קצוץ

1 מכיל שמנת מתוקה (לא חובה)

3 ביצים

חצי כוס קמח

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

  • ניתן לפזר גבינה צהובה מעל (זה מוסיף המון)

אופן ההכנה:

מטגנים בניפרד את הבצלים עד להזהבה.

מבשלים את הברוקולי חצי שעה עד להתרככות במים רותחים.

מערבבים ביחד את כל המרכיבים עם הבצל המטוגן

מחממים תנור מראש לחום של 170 מעלות לאפיה של 30-40 דקות, בתאבון!

אודות קורין רסלין