פשטידת פטריות לשבועות

מרכיבים:

סלסלת פטריות שמפניון טריות  או קופסת שימורים שלמה

3 בצלים גדולים חתוכים דק

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

חצי כוס גבינה צהובה מגורדת

3 ביצים

חצי גביע קוטג'

חצי כוס קמח

2 כפות מרק עוף או פטריות

2 שיני שום כתושות

מלח, פלפל שחור ושליש כפית אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

את הבצל והפטריות מטגנים בשמן עד להזהבה  ומוציאים  להתקררות.

את שאר המרכיבים מערבבים יחדיו ומוסיפים את הבצל והפטריות המטוגנות.

את התערובת יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום של 170-180 מעלות  בין 30-40 דקות או עד להזהבה תלוי בעוצמת התנור. בתאבון!


 

אודות קורין רסלין