פשטידת קישואים

מרכיבים: (מתכון לחג השבועות)

5 קישואים מגורדים גס

קישוא חתוך לקוביות בינוניות

3 ביצים

2 בצלים חתוכים לריבועים קטנים

שליש  כוס שמן

1 וחצי כוסות קמח

כף מרק עוף

מלח ופלפל

ניתן לפזר לפני האפייה מעל הבלילה בתבנית מעט גבינות זה מוסיף טעם ומעל הגבינה מעט פירורי לחם, אך לא חובה.

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים, מכניסים לתבנית לתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20-30 עד לקבלת שכבה עליונה זהובה והתקשות הבלילה.

אודות קורין רסלין