סלט בולגרי

סלט ירקות עם גבינה בולגרית לשבועות צבעוני מאוד והטעם שיגעון.

מרכיבים:

בצל סגול חתוך לטבעות מופרדות

6 עגבניות שרי חצויות או עגבניות מיובשות

50 גר'  גבינה בולגרית, מפוררת או חתוכה לריבועים

50 גר' גבינת רוקפור

2 כפות שמן זית

6 זיתים שחורים חתוכים

5 עלי חסה גדולים חתוכים עם היד

אופן ההכנה:

בתחתית הקערה מניחים את החסה מעל את השרי הזיתים והבצל הסגול

מפזרים את הבולגרית ולבסוף את השמן

  • לא מומלץ לתבל במלח מכיוון שהגבינה הבולגרית מלוחה מאוד

לפני האכילה לערבב את תוכן הקערה, בתאבון!

 

אודות קורין רסלין