תפוח אדמה / בטטה אפוי עם גבינה

לקראת חג השבועות הקרב ובא מתכון קליל נוסף שמתאים לחג.

מרכיבים: (6 סועדים)

6 תפוחי אדמה/בטטה קלופים וחתוכים לפרוסות לא מופרדות.

גבינת פרמזן מגורדת

גבינה צהובה מגורדת

טימין ואורגנו יבשים

שמן זית

פפריקה מתוקה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

להניח את תפוחי האדמה בתבנית משומנת במעט שמן זית, לפזר מעל לפי הטעם הרצוי את כל התבלינים לשמן את תפוחי האדמה בכמות נדיבה של שמן זית

לכסות בניר אלומיניום ולאפות בתנור על חום של 200 מעלות למשך 30 דקות.

לאחר 30 דקות להסיר את ניר האלומיניום ולפזר את הגבינות  ולאפות  10-15 דקות נוספות  עד שהגבינה תמס.

בתאבון!

אודות קורין רסלין