טרטר טונה / סלמון

מרכיבים:

200 גר' טונה אדומה טרייה או סלמון טרי

חצי בצל סגול

גבעול בצל ירוק

1 פלפל צהוב או כתום חתוך לקוביות בינוניות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות בינוניות

3 שיני שום

מיץ מלימון שלם

1 כף שמן זית

מלח ופלפל לבן טחון.

גבעול טימין

אופן ההכנה:

את הפלפלים מטגנים בשמן זית לאחר 5 דקות מוסיפים את השום ועלי הטימין ממשיכים לטיגון של כדקה ומוציאים.

את העגבנייה מרוקנים מהגרעינים שלה וחותכים לקוביות בינוניות

מערבבים ביחד את כל המרכיבים והטרטר מוכן.

  • ניתן להוסיף אבוקדו בשל וחתוך לקוביות מוסיף המון טעם וצבע למתכון

בתאבון!

 

אודות קורין רסלין