מרק גריסים

מרכיבים:

כוס וחצי גריסים שטופים

בצל גדול קצוץ

3 שיני שום

4 גבעולי סלרי חתוכים לרוחב

2 גזרים מקולפים ומגורדים

2 עגבניות אדומות חתוכות לריבועים

חצי כוס כוסברה

חצי כוס פטרוזיליה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אבקת מרק עוף

 

שמן זית

6 כוסות מים (בערך חצי סיר בינוני)

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל בשמן הזית עד להזהבה,  להוסיף את הסלרי והגזר ולטגן 2 דקות נוספות.

לאחר מכן להוסיף את העגבניות והתבלינים הגריסים והמים.

  • ניתן להוסיף דלעת ורצועות חזה עוף לפני תחילת הבישול, אלה תוספות שלא קשורות למתכון הבסיסי ומשפרות המון!

את המרק הזה ניתן לבשל בסיר לחץ למשך 45 דקות או בסיר רגיל למשך שעה ורבע, בתאבון!


 


אודות קורין רסלין