מרק עדשים ירוקות

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר רצוי שריר חתוך לקוביות

3 כוסות עדשים ירוקות אחרי השרייה במים של 4-6 שעות

בצל גדול קצוץ

2 גזרים

5 שיני שום שלמות

2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות

חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק

שמן זית לטיגון

מיץ לימון מחצי לימון

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  • מטגנים במחבת את הבשר עד להשחמה לשים לב שהבשר לא ידבק למחבת
  • בנפרד מטגנים את הבצל
  • בסיר בינוני נקי שמים את הבצל הבשר וממלאים עד לחצי במים ומבשלים כחצי שעה
  • מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים לעוד שעה וחצי עד שהמרק מוכן

בתאבון!

 

אודות קורין רסלין