מתכון קוגל ירושלמי (מתכון לשבועות)

מרכיבים:

500 גרם אטריות ביצים מבושלות

חצי כוס צימוקים

4 ביצים

חצי כוס דבש

כפית מלח

כפית פלפל שחור

כפית קינמון

שמן לציפוי התבנית

אופן ההכנה:

מערבבים את הביצים עם המלח פלפל שחור והקינמון, מוסיפים את הדבשלאחר ערבוב של 2-3 דקות להוסיף את האיטריות מערבבים היטב

ולאחר מכן את הצימוקיםאת התערובת מכניסים לתבנית עמוקה ומשומנת לתנור שמחומם על חום של 100 מעלות למשך כל הלילה (מכוסה ברדיד אלומיניום).

או לתנור שמחומם על 160 מעלות למשך שעה וחצי עד 2 וחצי עד להשחמה. בתאבון!

אודות קורין רסלין