מתכון לניוקי

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה גדולים

1 ביצה

כוס קמח

2 כפות שמן זית

כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

מבשלים את התפוחי אדמה, לאחר מכן מסננים את המים ומועכים עד לקבלת מרקם אחיד

מוסיפים את הביצה מלח פלפל ושמן הזית ושמים במקרר למשך שעתיים.

לאחר הקירור חותכים חתיכה קטנה מהפירה שיצא ויוצרים צורה אגסית קטנה

את הניוקי המוכנים מבשלים בסיר עם מעט מלח והניוקי מוכן לאכילה,

מומלץ להגיש לאחר טיגון של בחמאה, או ברוטב עגבניות לפסטה ולפזר מעל מעט פרמזן.

בתאבון!

 

אודות קורין רסלין