מתכון ספגטי בולונז

מרכיבים:

פסטה או ספגטי

חצי קילו בשר טחון

2 בצלים גדולים חתוכים קוביות

2 עגבניות חתוכות לריבועים

5 שיני שום

2 כפות רסק עגבניות או חבילה קטנה

כף פפריקה אדומה מתוקה

כפית אורגנו

מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)

שמן זית

אופן ההכנה:

הרוטב:

מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה ולאחר מכן מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה.מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה
מתבלים באורגנו מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה למשך 30-25 דקות

הפסטה:

מבשלים את ספגטי או פסטה במים חמים עם מעט מלח עד שהפסטה מוכנה (לשים לב שהיא לא רכה מידי)

להוציא את הנוזלים ולשפוך מעל מעט שמן זית.

 

  • מומלץ לא לערבב את הרוטב עם הפסטה ביחד בסיר כי זה יכול לרכך את הפסטה יתר על המידה, לשים בצלחת את הפסטה ומעל לפי הטעם את כמות הרוטב.

בתאבון!


 

אודות קורין רסלין