בורקס תפוח אדמה

מרכיבים:

חבילת בצק עלים

5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים קטן

2 בצלים קצוצים דק

כף מרק עוף

מלח  ופלפל שחור לפי הטעם

לצפוי:

שומשום

ביצה

אופן ההכנה:

לבשל את תפוחי האדמה עד שהיו רכים לפירה,  למערוך אותם ולפזר מעל מרק עוף פלפל שחור ומלח.

לטגן את הבצלים עד להזהבה במחבת עם שמן.

ולערבב הכל ביחד.

את הבצק לחתוך לרצועות וכל רצוע לחתוך ל-3 ריבועים.

למלא במרכז הריבוע תפוח אדמה בערך כף של פירה, לקפל לחצי בצורת ריבוע או מפינה לפינה בצורת משולש ולהדק את הקצוות.

לאחר שהכמות הרצוי מוכנה, למרוך מעל ביצה טרופה ולפזר מעט שמשום.

לאפות בתנור מחומם מראש ל 180 עד להזהבה של הבורקסים, בתאבון!

אודות קורין רסלין