מתכון בורקס גבינה לשבועות

מרכיבים:

חבילה בצק עלים

1 וחצי גבינה לבנה 5%

100 גרם גבינה בולגרית 5%

50  גרם גבינה צהובה מגורדת

חצי חבילה קוטג'

ביצה

מלח לפי הטעם

לציפוי:

שום שום

ביצה טרופה

במקום שומשום ניתן לקשט בגבינה צהוב מגורדת

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הביצה הגבינות ומעט מלח, פורסים את הבצק עלים ומחלקים לרצועות ולאחר מכן ל 3 ריבועים מכל רצועה.

מניחים ככף גבינה בכל ריבוע ומהדקים בקצוות.

מעל מורחים ביצה ומפזרים מעט שומשום.

בתבנית למרוח שמן או מרגרינה ולאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה

הערה: לא חובה גבינות 5% בגלל שבבורקס יש מספיק שומן אפשר לקצץ בקלוריות שבאות מהגבינות, בתאבון!

אודות קורין רסלין