דג דניס בתנור

מרכיבים:

דג דניס חרוץ לאורך מכל צד

3 שיני שום פרוס לפרוסות

מיץ לימון מחצי לימון

2 כפות שמו זית

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

רדיד אלומיניום לכיסוי הדג

  • למריחה על הדג ניתן להוסיף טימין ו/או שליש כוס כוסברה

אופן ההכנה:

להניח את הדג על רדיד האלומיניום

בנפרד לערבב את התבלינים השמן השום והלימון ולמרוח מחוץ לדג ובתוכו

להכניס לתנור מחומם מראש 160 מעלות למשך כ- 30  דקות להוציא מנייר הכסף ולאפות למשך 10 דקות נוספות ללא כיסוי, בתאבון!

 

אודות קורין רסלין