פטריות ממולאות בגבינות לשבועות

מרכיבים:

סלסלת פטריות שמפיניון
בצל גדול קצוץ קטן
100 גרם אגוזי פקאן קטושים
4 שיני שום כתושות
100 גרם פרמזן
100 גרם קשקבל
כפית שמן זית

אופן ההכנה:

מרוקנים את הפטרייה מהגבעול שלה ויוצרים מרקום למילוי.

את גבעולי הפטרייה שהסגרנו חותכים קצוץ ומטגנים עם מעט שמן זית ובצל,  לאחר הטיגון מוסיפים את שיני השום הכתושות.

מוציאים מהמחבת ומפרידים מהשמן, כשהמטוגנים עוד חמים מוסיפים את הגבינות כפית השמן והפקן ומערבבים היטב.

ממלאים את כל הפטריות בתערובת ומניחים על נייר אפיה בתבנית לתנור מחומם מראש של 180 מעלות עד להתכה של הגבינות.

ניתן לקשט מעט בשבבי גבינה צהובה או לפזר מעט פטרוזילה, בתאבון!

אודות קורין רסלין