תפוח אדמה אלפרדו

מרכיבים:

3 תפוח אדמה  פרוסים דק

טימין טרי קצוץ

1 שן שום קטושה

50 גרם חמאה

חבילה שמנת מתוקה

1 כוס חלב

אגוז מוסקט

מלח פלפל שחור לפי הטעם

50 גרם גבינה צהובה לסוגיה

אופן ההכנה:

מסדרים בתבנית שכבות של פרוסות תפוחי אדמה, מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה כוס החלב חמאה אגוז המוסקט מלח פלפל והטימין.

מפזרים מעל לתפוחי האדמה ומפזרים את השום ומכסים ברדיד אלומיניום.

מכניסים לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות למשך 30 דקות, אחרי 30 דקות להסיר את הרדיד ולפזר מעל 50 גרם גבינה צהובה ולהחזיר לתנור לעוד 10 דקות עד להמסה של כל הגבינה. בתאבון!

 

אודות קורין רסלין