עוף ברוטב עגבניות וזיתים

מרכיבים:

1 עוף שלם חתוך לחלקים

4 שיני שום קטושות

1 גמבה אדומה

1 בצל חתוך גס

חצי חבילה זיתים שחורים ללא חרצנים

2 יחידות פלפל חריף לסוגיו

כף רסק עגבניות

עגבניה חתוכה לקוביות גסות

פלפל שחור ומלח לפי הטעם

2 כפות פפריקה מתוקה

כף מרק עוף

2 כפות שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל ולאחר מכן מוסיפים את העוף, מטגנים אותו למשך 5 דקות מוסיפים את הירקות (שום, פלפלים חריפים, הגמבה זיתים והעגבנייה)

אחרי שהכול מטוגן טוב מוסיפים 2 כוסות מים רותחים את כף הרסק מרק העוף ויתר התבלינים.  ומבשלים למשך 45 דקות.

ניתן לקשט עם מעט פטרוזיליה 5 דקות לפני סיום התבשיל, בתאבון!

אודות קורין רסלין