עוף ברוטב קארי (עוף בסגנון הודי)

מרכיבים:

חזה עוף חתוך קטן

2 בצלים חתוך גס

4 שיני שום כתושות

כף מרק עוף

כפית כורכום

כפית קארי

חצי כפית כמון

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

2 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מטגנים את העוף עם כף שמן ולאחר 5 דקות טיגון מוציאים ומנקים את המחבת.

עם הכף שמן שנשארה מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את העוף וכוס וחצי מים רותחים התבלינים מרק העוף והשום.

מבשלים למשך 35 דקות, מומלץ להגיש עם אורז כשהמנה חמה, בתאבון!

 

אודות קורין רסלין