טבעות בצל

מרכיבים:

2 בצלים גדולים

3/4 כוס קמח

חצי שקית אבקת אפיה

חצי כפית פלפל שחור, כפית אבקת מרק עוף, חצי כפית מלח.

פירורי לחם או פנקו

לבלילה:

ביצה

חצי כוס מים או חצי כוס בירה

מעט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

את הבצל לחתוך לפרוסות בעובי של 1-2 סנטימטר.

בקערה שמים את אבקת האפייה והקמח חצי כפית פלפל שחור, כפית אבקת מרק עוף, חצי כפית מלח.

ובקערה אחרת את הביצה המים ומעט פלפל שחור ומלח ולאחר מכן מערבבים הכל ביחד, אם הבלילה סמיכה ניתן להוסיף עוד מים.

  • במקום קמח עם אבקת אפיה ניתן לשים רק 3/4 קמח תופח.

את הבצלים טובלים בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה של כל אחד מהצדדים, להגיש חם עם רוטב על בסיס מיונז או קטשופ. בתאבון!

 

 

 

אודות קורין רסלין