פסטה עם רוטב שמנת מוקרם (אלפרדו)

מרכיבים:

פסטה לסוגיה

מיכל שמנת מתוקה

כוס חלב

סלסלת פטריות שמפניון או קופסת שימורים שמפניון חתוכות (לא חובה)

בצל גדול שלם חתוך דק

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

את הפסטה מבשלים לפי הוראות שרשומות על גב האריזה, לאחר שהפסטה מוכנה לסנן במסננת את הנוזלים.

מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים דקה נוספת.

מוסיפים את מיכל השמנת והחלב ומערבבים מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים תוך כדי ערבוב 5 דקות והרוטב מוכן,

לשפוך מעל הפסטה את הרוטב ולבשל תוך כדי ערבוב על להבה בינונית למשך כ-3 דקות, בתאבון!

אודות קורין רסלין