רוטב שמנת מוקרם / רוטב אלפרדו

מרכיבים:

מיכל שמנת מתוקה

כף מרק פיטריות

חצי כוס חלב

סלסלת פטריות שמפניון או קופסת שימורים שמפניון חתוכות

בצל גדול שלם חתוך דק

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים דקה נוספת.

מוסיפים את מיכל השמנת והחלב ומערבבים מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים תוך כדי ערבוב 5 דקות והרוטב מוכן,

הערה: לשיפור הטעם תוספת שלי אני שמה מעט רוזמרין ובזיליקום כשמקרימים תפוחי אדמה זה יוצא מצוין, בתאבון!

 

אודות קורין רסלין