תפוח אדמה עם רוטב שמנת מוקרם (אלפרדו)

מרכיבים:

תפוח אדמה חתוך קוביות קטנות או בינוניות

מיכל שמנת מתוקה

כוס חלב

סלסלת פטריות שמפניון או קופסת שימורים שמפניון חתוכות

בצל גדול שלם חתוך דק

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

את התפוחי האדמה לפזר בתבניות בינונית.

הרוטב:

מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים דקה נוספת.

מוסיפים את מיכל השמנת והחלב ומערבבים מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים תוך כדי ערבוב 5 דקות והרוטב מוכן.

לשפוך מעל התפוחי אדמה את הרוטב לפזר מעל גבינה צהובה קשה לסוגיה, ולאפות על חום  180-200 למשך כ-35-40 דקות, בתאבון!

אודות קורין רסלין