מרק עגבניות (פרווה)

מרכיבים:

שש עגבניות מבושלות קלופות

חצי ליטר מים

ראש סלרי חתוך לקוביות

בצל גדול חתוך לקוביות

חמש שיני שום

פלפל שחור ומלח לפי הטעם

כפית סוכר

3 עלי דפנה

כף שמן זית

אופן ההכנה:

לשים את שלוש כפות השמן זית ולטגן את הבצל בסיר בגודל בינוני.

אחרי שהבצל מזהיב להוסיף את הסלרי ולטגן כדקה אחת נוספת ולבסוף להוסיף את השום.

להוסיף את העגבניות ולטגן עוד 3 דקות, לאחר מכן להוסיף את התבלינים  מלח, פלפל שחור והסוכר.

להוציא מהסיר את התכולה ולטחון בבלנדר, לאחר הטחינה להחזיר לסיר ולשפוך את חצי ליטר המים ולשים את עלי הדפנה ולבשל למשך 20 דקות, בתאבון!

אודות קורין רסלין