קישואים בטעם כבד

מרכיבים:

חצי כוס מים

3 בצלים חתוכים גס

5 קישואים חתוכים לקוביות

2 ביצים קשות חתוכות קטן

כף אבקת מרק

פלפל שחור ומלח לפי הטעם

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן עד להזהבה מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.

מוסיפים את התבלינים, מרק העוף והמים מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 5 דקות את להתאדות המים.

מוציאים מהגז ושמים במיכל מתאים ולמקרר לשעה, מעבדים הכל במיקסר יחד עם הביצים, ובתאבון!

אודות קורין רסלין