סלט בורגול

מרכיבים:

כוס בורגול

2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

בצל סגול קצוץ לקוביות

3 בצלים ירוקים קצוצים דק

כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
2 שיני שום כתושות
שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:

שמים את הבורגול בקערה ושופכים כוס מים רותחים ושמים למנוחה של רבע שעה.

אחרי שהבורגול מתרכך מסננים את המים ושופכים מעל את הבצל הסגול הבצל הירוק שום עגבניות ומערבבים הייטב.

לאחר מכן  את הירוקים  שמן בנדיבות ומתבלים לפי הטעם. בתאבון!

אודות קורין רסלין