פשטידת בטטות

מרכיבים:

4 בטטות

5 ביצים טרופות

2 גביעי שמנת  (שמנת של פעם)

2 כפות קמח לבן

8 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק

חצי כפית פפריקה מתוקה

מרגרינה לשימון התבנית/חמאה

אופן ההכנה:

מבשלים את הבטטות במים מומלחים קלות עד לריכוך. קולפים, מעבירים לקערה ומועכים למחית.

מוסיפים למחית הבטטות את יתרת החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.

משמנים את התבנית ומעבירים אליה את התערובת ואופים בתנור שמחומם ל- 180 מעלות  כ- 45 דקות,או עד שהפשטידה תזהיב.

מומלץ להגיש מקורר לפני ההגשה, בתאבון!

אודות קורין רסלין