לשון בקר / לשון עגל

מרכיבים:

לשון בקר

2 שיני שום מעוכות

פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח

חצי ליטר מים לבישול

5 עלי דפנה

5 גרגרי פלפל אנגלי או כמה יחידות של פלפל 4 עונות

אופן ההכנה:

ממלאים סיר מים שיכסו את הלשון מוסיפים את עלי הדפנה וגרגרי הפלפל האנגלי.

מבשלים כשלוש שעות.

מוציאים מהציר החם מנקים את קליפת הלשון חותכים לפרוסות בגודל בינוני.

מסדרים בתבנית ומכניסים למשך רבע שעה לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות.

מגישים חם או קר, ובתוספת רוטב שמנת פרווה. בתאבון!

אודות קורין רסלין