עוגת שוקולד שוקולית

מרכיבים:

כוס קמח תופח

כוס אבקת שוקולית

שקית אבקת אפייה

כוס סוכר

כוס שמן

חצי כוס שמנת מתוקה

4 ביצים

כפית תמצית וניל

לציפוי העוגה:

חצי כוס שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד ומכניסים לתנור שמחומם 180 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שהקייסם יוצא יבש.

ממקררים ומוציאים מהתבנית.

ממיסים את השוקולד והשמנת (על אש קטנה) , מערבבים היטב ומצפים את העוגה.

אפשר להוסיף אגוזי מלך או קוקוס מחוץ לעוגה או בתוכה לפי הטעם. בתאבן!

 

אודות קורין רסלין