עוף ביין לבן

מרכיבים:

3 כרעיים או 6 שוקיים

כוס יין לבן

3 כפות שמן זית

5 שיני שום

10 בצלצלי שאלוט או 2 בצלים רגילים קצוצים  גס

1 כף דבש

מלח ופלפל שחור גרוס או רגיל, לפי הטעם

אופן ההכנה:

בסיר שטוח רחב מחממים את שמן הזית ומכניסים את העוף לטיגון עד להשחמה קלה של העוף.

בסיר נפרד מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה ומוסיפים לסיר העוף לאחר שהוא טוגן.

מתבלים את העוף במלח ופלפל הדבש ולבסוף כוס היין הלבן.

ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה, ממלץ להגיש בתוספת אורז. בתאבון!

 

 

אודות קורין רסלין