לחמניות כשרות לפסח

מרכיבים:

2 וחצי כוסות קמח מצה

6 ביצים

חצי כוס שמן

2 כוסות מים

חצי כפית מלח

פלפל שחורלפי הטעם

2 כפיות סוכר

אופן ההכנה:

שמים בסיר את השמן, המים, המלח, הפלפל והסוכר ומביאים לרתיחה.

מורידים מהאש ומוסיפים את קמח המצה, ולשים עד לקבלת תערובת אחרידה.

מניחים לבצק להצטנן, ואז מוסיפים את הביצים, אחת אחת.

יוצרים עיגולים בידיים רטובות, ומשרטטים בסכין צורת X על החלק העליון של כל לחמנייה.

אופים כחצי שעה ב-180 מעלות.

 

 

אודות קורין רסלין