אורז עם פירות יבשים

מרכיבים:

2 כוסות אורז פרסי

3 כוסות מים רותחים

100 גרם צימוקים

50 גרם משמשים מיובשים

30 גרם שזיפים מיובשים

שליש כוס שמן זית

שליש כפית קינמון

מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן הכנה:

בסיר מחממים את שמן זית ומטגנים את האורז בלהבה גבוהה.

מוסיפים את הפירות היבשים ומתבלים במלח פלפל וקינמון.

מוסיפים את המים הרותחים מערבבים.

מכסים ומנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז מוכן

בין 15-25 דקות. מומלץ לאחר 15 דקות לפתוח את הסיר לערבב היטב את האורז לטעום ולפי הטעם להשאיר עד שהאורז יהיה מוכן.

לאחר שהאורז מוכן לכבות את הלהבה לערבב שוב הייטב ולהשאיר את האורז עם מהכסה חצי סגור, בתאבון!

 

אודות קורין רסלין