צדפות שחורות / מולים

מרכיבים:

קילו צדפות שחורות (מולים)

6 שיני שום כתושות

100 גרם חמאה

רבע כוס שמן זית

1 בקבוק יין לבן חצי יבש

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

ממיסים במחבת את החמאה ושמן הזית ומוסיפים את השום.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה עד שהרוטב מצטמצם.

מוסיפים את הצדפות ומבשלים כ-7 דקות עד שהם נפתחות.

מומלץ לאכול עם לימון סחוט לפי הטעם.

את הצדפות ניתן לרכוש ברשת טיב טעם, הם נמכרות קפואות וטריות, בתאבון!

אודות קורין רסלין