עוגת ביסקוויטים קרה ללא אפיה

מרכיבים:

2 חבילות ביסקוויטים פתי בר

2 חבילות שמנת מתוקה

2 כוסות חלב

2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב עד לקבלת קרם אחיד.

טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית מרובעת, שמים חצי מהכמות על הפתי בר ומורחים שכבה אחידה.

מעל שוב עוד ביסקוויטים טבולים בחלב ושוב שכבת קרם. ולבסוף שכבה אחרונה של פתי בר טבול בחלב.

מי שרוצה יכול לוותר על השכבה האחרונה של הפתי בר ולגרד מעל שוקולד מריר/חלב או פירורי מקופלת. מכניסים למקרר למשך כ-5 שעות. בתאבון!

 

אודות קורין רסלין