עוגת שוקולד עם בוטנים וצימוקים ללא אפיה

מרכיבים:

200 גרם שוקולד מריר/חלב

100 גרם ביסקוויטים

כוס חלב

50 גרם חמאה

100 גרם בוטנים קלויים ללא מלח

50 גרם צימוקים

אופן ההכנה:

ממיסים בסיר כוס חלב ואת השוקולד מריר על להבה נמוכה, מוציאים מהאש ומוסיפים את החמאה.

שוברים את הביסקוויטים לחתיכות גדולות ומוסיפים לבלילה ולאחר מכן את הבוטנים והצימוקים.

מניחים בתבנית נייר אפייה (להוצאה בצורה מושלמת של העוגה) ושופכים את התערובת פנימה.

מכניסים למקרר לזמן של 5 שעות לפחות.

לאחר הקירור להפוך את התבנית ולהוציא בעדינות את העוגה, ניתן לקשט מעל בקוקוס או שבבי בוטנים, בתאבון!

אודות קורין רסלין