תפוח אדמה במיונז

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים

3 כפות מיונז

כף  אבקת מרק פטריות (ניתן להחליף במרק בצל או מרק עוף)

כף שמן מלח ופלפל שחור לפי הטעם

שום גבישי

כפית חרדל

אופן הכנה:

משמנים תבנית בשמן זית ומניחים את תפוחי תפוחי האדמה.

מערבבים בקערית מיונז עם המיונז ואבקת המרק ומורחים על תפוחי האדמה (אני מעדיפה לעסות עם הידיים לפיזור אחיד).

ניתן להוסיף בצלים חתוכים זה מוסיף המון לטעם.

את יתר התבלינים כולל השום הגבישי מפזרים מעל ואופים 40-50 דקות ב-180 מעלות או עד שתפוחי האדמה נראים זהובים.

הערה: תפוחי אדמה אפויים זה עניין של טעם, כך שניתן להוציא את התבנית ברגע שרמת ההשחמה לטעמכם בתאבון!

אודות קורין רסלין