ממרח פלפלים קלויים

מרכיבים:
6 פלפלים אדומים
3 כפות שמן זית
3 שיני שום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:

שוטפים היטב את הפלפלים ובעזרת מזלג חורצים בגמבה מספר פעמים.
מניחים בתבנית וקולים את הפלפלים בתנור למשך כ- 30 דקות בחום של כ 200 מעלות.
בשלב זה ישנם שני דרכים לקלף את הקליפה של הפלפלים הראשונה היא לתת לפלפל כמה דקות מחוץ לתנור ולקלוף עם הידיים,
והדרך השנייה היא להכניס את הפלפלים לשקית לקשור אותה ולהמתין מספר דקות לאידוי,
האידוי מפריד את הקליפה ואז באמצעות הידיים בעדינות מסירים את הקליפה.
מניחים במעבד המזון את הפלפלים הקלויים ויתר המרכיבים ומעבדים למחית חלקה. בתאבון!

 

 

אודות קורין רסלין