קציצות דגים

מרכיבים:

חצי קילו פילה דג לבן (נסיכת הנילוס/לוקוס)

תפוח אדמה אחד בינוני קלוף ומגורר

בצל בינוני חתוך ומגורר

4 שיני שום קטושות

חצי צרור כוסברה קצוצה

פרוסת לחם  או חצי כוס פירורי לחם

מלח ופלפל לפי הטעם

3 כפות שמן זית

כמון, פפריקה וכורכום

אופן ההכנה:

טוחנים את כל החומרים במטחנה, למי שאין מטחנה ניתן לקצוץ את הדג ויתר מהרכיבים בבלנדר

ומי שמעוניים במרקם יותר גס של קציצה אפשר רק לגרד במגרדת (מלבד התבלינים).

מעבירים את העיסה לקערה ומוסיפים את התבלינים ולשים. יוצרים כדורים קטנים ומשטחים קצת.

בקערית קטנה מערבבים ביצה עם מעט מלח ומטגנים טיגון קל מכל צד.

 

אודות קורין רסלין