לימון כבוש

מרכיבים:
4-3 לימונים  פרוסים לחתיכות בינוניות (מתאים לגודל צנצנת סטנדרטית)
מיץ מלימון שלם
חצי כף פפריקה מתוקה
2 כפיות צ'ילי גרוס
3 כפות מלח גס או רגיל
שמן זית (הכמות משתנה, לכיסוי של הלימונים) יוצא בערך כחצי כוס
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לצנצנת אטומה פרט לשמן ומערבבים היטב את כל הרכיבים.
לאחר כיממה פותחים את המכסה, ומוסיפים שמן עד לכיסוי של הלימונים ומנערים מעט.
שומרים בטמפרטורת החדר למשך כשבוע וחצי.
ולאחר מכן להכניס למקרר.
מאוד חשוב לשמור על אטימות הצנצנת זה מגן מפני כניסה של חיידקים. בתאבון!

אודות קורין רסלין