קציצות (לביבות) כרובית ברוקולי וגבינה

מרכיבים:
כרובית גדולה מופרדת לפרחים קטנים
2 פרחי כרובית גדולים
250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
שליש כוס פירורי לחם
2 כפות קמח
3 ביצים
פלפל שחור ומלח לפי הטעם
כוס פירורי לחם לציפוי

אופן ההכנה:
ממלאים סיר במים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את פרחי הכרובית  והברוקולי ומבשלים למשך כ-10 דקות ולאחר מכן מסננים ומצננים.
מעבירים לקערה ומועכים (ניתן למעוך הכל לפירורים), אני אוהבת למעוך 2/3 לפירורים קטנים ו 1/3 משאירה מעט גס,
וכך בעשיית הקציצה  נראים פרחי כרובית וברוקולי מה שמוסיף לצורה הפחות סימטרית  אך ביתית.
מוסיפים את הגבינה, תבלינים, פטרוזיליה, פירורי לחם והביצים ומערבבים לעיסה אחידה.
יוצרים כדורים בינוניים מהעיסה ומצפים בפירורי לחם. מטגנים בשמן קנולה עד להזהבה. בתאבון!

אודות קורין רסלין