עוגת מישמש

מרכיבים:

7-9 משמשים חצויים

2 כוסות קמח

כוס וחצי סוכר

חצי כוס שמן

3 ביצים

חצי כפית תמצית וניל

חצי שקית אבקת אפייה

7 משמשים חצויים

אופן ההכנה:

מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות

מערבבים את הסוכר  ותמצית הוניל עם השמן ומוסיפים את הביצים. מוסיפים בהדרגה גם את הקמח ואבקת האפייה, תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים את התערובת לתבנית משומנת, ומניחים  מעל את המשמשים החצויים (ניתן להוסיף פרוסות או שבבי שקדים).

אופים 30-40 דקות עד להזהבה ובנעיצה של קיסם הוא יוצא יבש. בתאבון!

 

אודות קורין רסלין