עוגיות טחינה (חלבה)

מרכיבים:

1 וחצי כוסות קמח

חצי כוס סוכר

שקית סוכר וניל

50 גרם חמאה

חצי כוס טחינה גולמית

אופן ההכנה:

מכניסים לקערה את הקמח חמאה והסוכר ולשים עד לקבלת עיסה חולית אחידה

לאחר מכן מוסיפים את הטחינה הגולמית וממשיכים ללוש כ-5 דקות עד שמתקבל בצק פריך ונוח לעבודה.

בשלב זה כל אחר יכול לבחור באיזה אופן הוא רוצה ליצור את העוגיות שלו, אם על ידיי חורץ צורות לעוגיות לאחר שמרדדים את הבצק או

כמוני לעשות כדורים קטנים להניח על תבנית נייר אפיה משומן ולמעוך קלות.

לאפות בתנור שחוממם מראש לחום של 170 מעלות למשך 15-20 כל תנור משך הזמן הוא אחר.

חשוב לשים לב שהעוגיות לא צריכות להשחים, הן אמורות להישאר לבנבנות.

לאחר האפיה חובה להוציא את התבנית להתחמם בחוץ כדי שלא ימשיכו להאפות.

וחשוב לא פחות לא לגעת בעוגיות עד להתקררות כי הן יכולות להתפורר. בתאבון!

אודות קורין רסלין