דג נסיכת הנילוס מטוגן

מרכיבים:12885886_10207875274052493_3651073880537405873_o

דג נסיכת הנילוס (במקרה הזה) אך ניתן לשתמש בדג סול, מרלוזה ובקלה.

1 ביצה

כפית חרדל (לא חובה)

2 כפות קמח

כוס פירורי לחם או פנקו

כפית טימין טרי או יבש

שן שום כתושה

מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מייבשים הייטב את הדג, פורסים לאצבעות בעובי של כ- 3-4 סנטימטר.

מכינים שתי קערות עמוקות, בראשונה שמים ביצה, חרדל, שום כתוש ומעט מלח

בקערה השניה מוסיפים קמח, פירורי לחם, טימין, פלפל שחור ומלח לפי הטעם.

מטגנים עד להשחמה של כל הצדדים, לשים לב לא להשחים מידיי את הדג מכיוון שהוא מתבשל מאוד מהר וזה עלול לייבש אותו.

מומלץ לאכול קר או חם ולסחוט מעט לימון מעל, בתאבון!

אודות קורין רסלין